Kızılcasöğüt İlkokulu

Belgegeçer : 0(276) 385 85 12
WEB https://banazkizilcasogutilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Kızılcasöğüt Kasabası Banaz/UŞAK
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçlarına ve Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak, sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren bir okul olmak.
MİSYON : Biz… Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, teknolojiyi tanıyan ve kullanan, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onları üst öğrenime hazırlamak ve onlara XXI. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal(tekli Öğretim)
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Uşak il merkezine ve Banaz ilçe merkezine ulaşım, kasabada bulunan taşıma kooperatifi otobüsleri ile yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Uşak Banaz Kızılcasöğüt Kasabası
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun bulunduğu Kızılcasöğüt Kasabası, Uşak-Banaz arasında Uşak-Afyon karayolunun 4 km güneyinde Banaz ilçesine 14 km, Uşak il merkezine 24 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Hizmet Puanı: 11